Wie Zijn WijOprichters en eigenaren van Dutch Solar Parks zijn Pim Boerma en Robin Claushuis.

Pim Boerma is een commercieel bedrijfseconoom met meer dan 40 jaar praktijkervaring. Rode draad in zijn loopbaan is business development. Inmiddels 20 jaar werkzaam als eigen ondernemer is Pim actief in de energiebranche in binnen- en buitenland. Hij heeft nagenoeg voor alle energiebedrijven in Nederland in diverse functies gewerkt. Zijn duurzame energie expertise heeft betrekking op PV-op-land, naast de drie W’s: wind, warmte en waterkracht en andere technologieën.

Robin Claushuis is bedrijfskundige met meer dan 36 jaar werkervaring. Rode draad in zijn carrière is new business. Robin is bijna 22 jaar ondernemer. Zijn duurzame energie expertise heeft betrekking op PV-op-land. 

 

Pim en Robin kennen elkaar via een vorige opdrachtgever en zijn een topteam, zoals uit een test, samenwerking en projecten blijkt.

 

DSP besteedt momenteel maximaal uit. Dat betekent dat zij hooggekwalificeerde experts, ZZP’ers en bureaus, op projectbasis inhuurt. Hun deskundigheid heeft betrekking op onder meer landschapsverrijking, procesparticipatie en (technisch) ontwerp. 

 

Het ‘eigen’ DSP-team wordt dit jaar met talenten uitgebreid.

 

 

 

Dutch Solar Parks B.V. 2020 © | Privacy Policy | Cookies